In incidentele gevallen worden klanten geblokkeerd. Hieronder staat meer informatie.

1) Ik kan mijn eigen website wel bezoeken maar bij het inloggen bij DirectAdmin krijg ik een blanco pagina (of: de pagina kan niet worden weergegeven)

Reden: Vanaf uw ip adres is meer dan 15x geprobeerd in te loggen op uw DirectAdmin account met een foutieve gebruikersnaam en/of wachtwoord.

Oplossing: open een ticket bij onze servicedesk en geef aan dat u geblokkeerd bent voor DirectAdmin

2) Ik kan mijn eigen website helemaal niet meer bereiken, ik krijg ook geen mail meer binnen.

Reden: U bent door de server geblokkeerd omdat u meer dan 15x heeft geprobeerd in te loggen op FTP, SSH, mail of een andere dienst op de server.

Oplossing: open een ticket bij onze servicedesk en geef aan dat u geblokkeerd bent op de server.