Het kan gebeuren dat u een internal server error te zien krijgt op uw website. Dit betekent in de meeste gevallen dat u een foutieve .htaccess gebruikt of de rechten van uw bestanden of mappen niet goed heeft staan.

- Kijkt u svp na of u in de map public_html een bestand heeft met de naam .htaccess. Open vervolgens dit bestand en VERWIJDER alle regels die beginnen met "php_".

- Kijkt u of u bestanden of mappen de rechten 777 heeft gegeven. Dit is niet juist. Directories hebben maximaal 755 en bestanden maximaal 644.