Inloggen op PHPmyadmin doet u via uw domeinnaam gevolgd door /phpmyadmin.

Uw gebruikersnaam en wachtwoord voor PHPmyadmin zijn gelijk aan die van de username en password van de database user die u ZELF heeft aangemaakt in DirectAdmin. Bent u de username en/of password vergeten dan dient u deze zelf op te zoeken of te wijzigen via DirectAdmin (MySQL management).