Inloggen op DirectAdmin doet u via http://uwdomein:2222

Voorbeeld: www.mijneigenwebsite.nl:2222

Als u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord bent vergeten kunt u inloggen op https://service.hosting4u.nl. Vervolgens gaat u naar "diensten"-> "mijn services". Vervolgens klikt u op "bekijk details". Onder "wijzig wachtwoord" kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord vinden en/of deze wijzigen.

* let op: als er GEEN wachtwoord vermeldt staat dan kunt u hier een nieuw wachtwoord opgeven. Klik vervolgens op "wijzigingen opslaan". U kunt daarna direct inloggen op DirectAdmin met deze gegevens.