Vanaf mei 2007 kunnen wij geen ondersteuning meer geven op de werking van Frontpage extensies. De extensies zijn verouderd en het produkt Frontpage is door Microsoft ook uit de markt gehaald. Dit betekent dat er geen updates meer komen van Frontpage extensies.

Aangezien wij regelmatig updates op onze servers doorvoeren, welke niet meer compatible zijn met de oude versie van Frontpage extensies, kunnen wij hierdoor geen ondersteuning meer bieden op deze extensies. Wij adviseren u te kiezen voor een FTP oplossing.