In sommige gevallen verlangt een script een afwijkende configuratie van php. In het verleden was het mogelijk dit aan te passen middels een .htaccess bestand. Dit is niet meer mogelijk. Elke klant (user) heeft nu een eigen php.ini. Hierin kunnen wij speciaal voor u aanpassingen doorvoeren in de php.ini.

Heeft u problemen met een php script en krijgt u foutmeldingen neemt u dan svp contact op met de servicedesk. Vermeld duidelijk :

- een link naar waar u de foutmelding krijgt

- wat er aangepast dient te worden (als u dat weet uiteraard)