U logt in op http://service.hosting4u.nl met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Vervolgens klikt u op "Mijn producten & services".
Hierna klikt u op "Meer details" dat u kunt vinden achter uw hostingpakket.
Vervolgens klikt u op de knop "Login to DirectAdmin".
Dit opent een nieuw scherm en hier ziet u in het midden van de pagina "E-Mail Accounts".

Hier zoekt u het e-mail adres op waar het over gaat, en klikt op het woordje "change" achter dit e-mail adres.
Vervolgens geeft u twee maal het nieuwe wachtwoord op en klikt u op "Modify".

Het wachtwoord is nu aangepast en direct actief.