Blokkeer bijna 100% van virussen, malware en spam voordat ze ooit in je mailbox komen.

Filtering van inkomende e-mail biedt u al deze voordelen...

Volledige Inbox-bescherming tegen concurrerende prijzen
Uiterst nauwkeurige filtering
Eenvoudige configuratie
Verhoog de continuïteit en redundantie van inkomende e-mail
Verschillende rapportagemogelijkheden
Vriendelijke interface om je volledige controle te houden over je e-mail
Verhoog de productiviteit van medewerkers
Compatibel met elke mailserver
 

Filtering van inkomende e-mail filtert alle inkomende e-mail en elimineert spam en virussen voordat deze bedreigingen uw netwerk bereiken met een nauwkeurigheid van bijna 100%. Dankzij het uitgebreide bedieningspaneel behoudt u de volledige controle. Bovendien, als uw e-mailserver niet beschikbaar is, wordt uw e-mail in de wachtrij geplaatst. E-mail in de wachtrij kan worden geopend, gelezen en beantwoord via de webinterface, wat bijdraagt aan de continuïteit van uw inkomende e-mail!

Waarom heb je een professionele inkomende filter nodig??

Loop niet langer het risico van IT-netwerkbedreigingen. Als je inbox elke dag vol zit met ongevraagde bulkmail, dan is dat een teken dat je een professionele inkomende filteroplossing nodig hebt. Krijg volledige bescherming voor uw Postvak IN en zeg vaarwel tegen spam-, virus- en malwarebedreigingen!

Hoe het werkt

Zodra uw domein (automatisch) is geïmplementeerd in het Incoming Filter en de filtering is geactiveerd, gaat e-mail door de SpamExperts-filterwolk. Inkomende e-mails worden veilig geanalyseerd en in realtime gescand. Er zijn geen training of configuraties nodig en alles werkt out of the box. Elk bericht dat als spam wordt gedetecteerd, wordt in quarantaine geplaatst, terwijl niet-spam naar uw e-mailserver wordt verzonden. De quarantaine kan worden gevolgd in het gebruiksvriendelijke SpamPanel, via e-mailrapporten of zelfs rechtstreeks in uw e-mailclient! Verspil geen tijd meer aan het omgaan met spam, richt uw energie gewoon op zakelijke taken, terwijl u de volledige controle behoudt.

 

Filtering van uitgaande e-mail biedt u al deze voordelen...

Geen zwarte lijst meer
Bescherm de reputatie van uw merk en IT-systemen
Vermijd het verwijderen van gerelateerde kosten
Verhoog de continuïteit en bezorging van uitgaande e-mail
Verbeter de productiviteit van medewerkers
Verbeter de beheersbaarheid van misbruik

Wat is uitgaande filtering?

Filtering van uitgaande e-mail is essentieel om de reputatie van uw IT-infrastructuur te beschermen en ervoor te zorgen dat al uw uitgaande e-mail veilig aankomt waar het hoort. Deze professionele oplossing blokkeert spam en virussen die uw netwerk verlaten en voorkomt dat uw IP('s) ooit weer op de zwarte lijst komen te staan. Bovendien geeft het SpamExperts Uitgaande Filter u de rapportage en tools om gecompromitteerde accounts te detecteren en spammende gebruikers te vergrendelen.

Waarom heb je het nodig?

Heeft uw netwerk ooit spam-e-mail verzonden zonder uw medeweten? Als gevolg van netwerkzwakheden kan bijna elk apparaat worden gecompromitteerd om uitgaande SMTP te verzenden, waardoor spam of malware vanaf uw netwerk kan worden verzonden zonder dat u het weet! Daarom is het van cruciaal belang dat u investeert in een professionele uitgaande filteroplossing. Behoud de goede reputatie van uw bedrijf, voorkom dat spam uw netwerk verlaat en voorkom dat uw e-mail op de zwarte lijst terechtkomt, zodat uw e-mail altijd aankomt waar hij bedoeld is.

Was dit antwoord nuttig? 1 gebruikers vonden dit artikel nuttig (1 Stemmen)