Er zijn 2 manieren om geblokkeerde berichten vrij te geven, hieronder staan beide methodes uitgelegd.

1) Via de webinterface

Log in op uw spampanel en klik op "IMAP quarantaine systeem". U kunt hier de geblokkeerde berichten bekijken (klik op het onderwerp). Daarnaast kunt u onder "Actie" het bericht alsnog vrijgeven of definitief verwijderen.

2) Via uw dagelijkse rapport per e-mail

Onder "Protectie rapport" > "Beheer instellingen" kunt u elke dag een rapport laten versturen per e-mail waarin alle geblokkeerde e-mail van de voorgaande dag wordt getoond. Via 1 klik kunt u deze dan alsnog vrijgeven.