Abuse notification

Beste,

Als u van ons een melding krijgt i.v.m. een abuse notification
is het van belang dat er een feedback komt.
dit i.v.m. de terug koppeling naar Leaseweb.

LeaseWeb hanteert een Deadline, als wij niet voor deze Deadline een reactie hebben gegeven
over de status van het probleem dan is de kans aanwijziging  dat LeaseWeb het IP nulled

Dit betekend dat het IP niet meer bereikbaar is via internet.

Met vriendelijke groet

Hosting4u

023 8200585 / 023 8200277 : info@hosting4u.nl | : www.hosting4u.nl