Als u een nieuwe domeinnaam heeft besteld en deze is geregistreerd dan kunt u deze koppelen aan uw bestaande hostingpakket. Uiteraard is het ook altijd mogelijk een nieuw hostingpakket bij uw domeinnaam af te nemen of later bij te bestellen.

- een zelfstandige domeinnaam - u kunt een extra website opzetten los van uw huidige website

Log in op DirectAdmin. Kies voor "Domain setup". Selecteer nu "Add another domain". Vervolgens kunt u hier het domein toevoegen. Voortaan kunt u bij het inloggen op DirectAdmin kiezen welk domein u wenst te beheren.

- een domeinnaam die verwijst naar uw bestaande website (een domain pointer) - de site geeft dan hetzelfde weer als uw huidige website

Log in op DirectAdmin. Ga naar de optie "Domain pointers". Voeg nu hier uw nieuwe domeinnaam in. De nieuwe domeinnaam zal dan binnen enkele uren verwijzen naar uw reeds bestaande domeinnaam.