Geregeld krijgen wij van klanten de vraag of wij backups van hun site kunnen terugzetten. In theorie is dit mogelijk. Wij maken elke nacht backups van alle bestanden op onze servers. Voor shared hosting geldt dat wij de bestanden maximaal een week (5 dagen*) bewaren. De backups worden gemaakt voor noodgevallen bij bijvoorbeeld een server crash of andere calamiteiten. In eerste instantie bent u als klant ALTIJD zelf ook verantwoordelijk voor het maken van een backup van uw site. Dit kunt u gemakkelijk via DirectAdmin doen en downloaden naar uw pc. Ook raden wij u aan altijd een backup te maken wanneer u wijzigingen gaat aanbrengen in uw website.